Автоматично залепяне на етикети върху съдове с гладки стени


STS808 - машината за лепене на етикети е предназначена за поставяне на един или два самозалепващи етикета върху цилиндрични съдове с различен диаметър, дължина и гладки стени.

  • Самозалепващи етикети
  • Лепене на етикети
  • Машина за лепене на самозалепващи етикети
  • Етикетирка
  • лепачка на етикети
  • Етикетираща машина
  • Етикетираща машина за буркани

Отлично приложение при следните съдове


Стъклени бутилки

Машината STS808 отлично се справя с лепенето на етикети върху бутилки за вино, газирани напитки и други стоки, бутилирани във високи бутилки.

Буркани

Подходяща е за лепене на етикети върху почти всички размери буркани като ограниченията са както следва: диаметър от 25 мм. до 160 мм. и дължина на съда от 80 мм. до 240 мм.

Пластмасови бутилки

STS 808 лепи без проблем етикети върху най-различен размер пластмасови бутилки

Други съдове

Единственото ограничение пред машината е гладкостта на стените на съда.

Етикетът на един продукт е важен колкото и съдържанието. Колкото е по-красив и ефектен, толкова по-добре се продава стоката. Казват, че оригиналният хартиен стикер е облеклото на продукта. Той е част от визията и стратегията, които превръщат всяка стока в добър рекламен продукт.


Технически характеристики

Диаметър на съда

от 25 мм..........до 160 мм.

Подготовка за работа и настройка


  • Апликатор на самозалепващи етикети
  • Етикетирка за самозалепващи етикети
  • Апликатор на етикети

Първи стъпки


Избира се ориентацията на съда /ляво-дясно/ в зависимост от посоката на напечатаните етикети. Регулират се притискащият механизъм и опорният вал според диаметъра на съда. Настройват се ограничителите, така че съда да застане в средата на работното поле. Ролката с етикети се поставя на “Стойка ролка етикети”, така че етикетите да застанат срещу зоната за залепване. Положението се фиксира с двата магнитни ограничителя. Спирачката се позиционира в средата на ролката. Притискащият вал се “отключва” с преместване напред. Лентата с етикети се зарежда по приложената схема. Притискащият вал се “заключва”. Водачите на лентата с етикети се позиционират и фиксират до ръбовете, без да я притискатЦена на машината 2350.00 лв. без ДДС.
Гаранционен срок 12 месеца от датата на закупуването.


Изпратете ни съобщение


Контакти

Позвънете сега ! +359 898 677 626

Машина за лепене на етикети

Нашата машина за лепене на етикети е предназначена за лепене на етикети върху цилиндрични съдове с гладки стени. Бързодействието на машината е между 350 – 550 броя на час. Машината е много лесна за настройка и има компактен размер. Посредством нея, лепенето на етикети става прецизно и бързо. Настройката на машината се осъществява чрез микроконтролер. Подаването на старт може да бъде чрез бутон ( на самата машина ) или чрез външен старт педал, благодарение на който и двете ръце на оператора са свободни. STS808 работи със самозалепващи хартиени, пластмасови и други етикети, които трябва предварително да бъдат разпечатани на ролка. Съдовете се поставят и махат ръчно. Машината има вграден брояч, благодарение на който може да следите етикетираните съдове.

Отчитането на етикета

Една от характерните особености на машината за лепене на етикети STS 808, е ултразвуковият датчик за отчитане на етикет. Този сензор е произведен също от нас и се отличава с изключителна бързина и надеждност. Възможностите на датчикът UDST87 са 1000 етикета в секунда, което е много над необходимото. За разлика от други полуавтоматични машини, благодарение на нашият ултразвуков датчик, може да използвате разнообразие от етикети и комбинация на етикети и основа. Отчитането на прозрачен етикети върху прозрачна основа или лъскави етикети също е възможно, което е предимство пред нашите конкуренти. Може да се възползвате от мобилното приложение, в което само въвеждате данните за вашите етикети и съд, а то пресмята параметрите, които трябва да въведете в машината.