fbpx

Етикетираща машина STS810

Автоматично залепяне на етикети върху съдове с плоски стени, меки опаковки, квадратни съдове или обли съдове.

  • STS810 - етикираща машина за плоски съдове
  • STS810 - апликатор на етикети

Отлично приложение при следните съдове

STS810 съд

Стъклени правоъгълни бутилки

Машината STS810 отлично се справя с лепенето на етикети върху стъклени бутилки с правоъгълна форма с разични размери.
ВИДЕО
STS810 пласмасови шишета

Пластмасови бутилки с правоъгълна форма

STS 808 лепи без проблем етикети върху най-различен размер пластмасови бутилки и буркани с правоъгълна форма.
ВИДЕО
STS810 кашон

Картонени и хартиени опаковки

Подходяща е за лепене на етикети върху всякакви размери картонени и хартиени опаковки - кашони, куиий и още.
ВИДЕО
STS810 съд препарат

Съдове с меки стени или обли форми

STS810 може да лепи етикети върху съдове за почистващи препарати, пликове, меки опаковки и други.
ВИДЕО
  • Етикетът на един продукт е важен колкото и съдържанието. Колкото е по-красив и ефектен, толкова по-добре се продава стоката. Казват, че оригиналният хартиен стикер е облеклото на продукта. Той е част от визията и стратегията, които превръщат всяка стока в добър рекламен продукт.

Технически характеристики

Подготовка за работа и настройка

  • STS810 етикираща машина за плоски съдове
  • STS810 етикираща машина за плоски съдове
  • STS810 етикираща машина за плоски съдове
  • STS810 етикираща машина за плоски съдове

Първи стъпки


Избира се ориентация на съда в зависимост от посоката на напечатаните етикети. Съда се фиксира с ограничителите разположени върху движещата се платформа. За улеснение може да се използва предварително направен калъп за съответният съд, който да се залепи/прикрепи към платформата. Поставят се етикетите на стойката за етикети по посочената схема. Заключва се притискащият вал с двата "езика" от ляво и дясно. Ролката с етикети се ограничава с двата ограничителя разположени върху стойката за ролка с етикети. Обучава се датчика върху вашите етикети, като първо се настройва процеп, а след това етикет. Регулира се височината на рамото в зависимост от височината на вашият съд. Настройват се датчиците за позиция в зависимост от желаната позиция на етикета върху съда.

Апликатор на етикети. Автоматизирайте се сега !

Етикетираща машина STS810 е произведена от фирма „СТС Електроникс“ ООД гр. Габрово. Предназначена е за малки и средни производствени процеси. Капацитетът на машината е между 400 – 700 бр./час. Бързодействието на лепене на етикети е в зависимост от бързината на оператора ( колко бързо слага и маха съдовете ), тъй като е полуавтоматична. Също така има значение и дължината на вашия етикет. Колкото по – къс толкова по – малко време отнема лепенето. Необходимо условие е вашите етикети да бъдат разпечатани на ролка. Когато трябва да лепите лицев и гръбен етикет, трябва да ги разпечатате на една ролка в последователност лице-гръб или обратното. Кой етикет ще води може да се настройва ръчно от вас. Апликатора на етикети STS810 има едно ключово предимство пред своята конкуренция, а именно ултразвуковият датчик за отчитане на етикети. Благодарение на него вашата етикетираща машина може да работи с всички комбинации на етикет и основа дори прозрачен етикет на прозрачна основа. Датчикът е безконтактен, което води до 0% амортизация и висока прецизност. Също така това не ви ограничава и каква дебелина на етикет и основа ще използвате.

Произведената от нас етикетирка е с малък размер, удобна за пренасяне и лека. Постарали сме се да вложим висококачествени материали и съставни части, за да може да получите един надежден продукт. Нашата машинка за етикети има 12 месеца гаранция от датата на закупуване и по всяко време с предварителна уговорка можем да направим обучение на място при нас. За изминалите години натрупахме портфолио, което може да разгледате и на нашата етикетираща машина се лепят продукти като бира, минерална вода, олио, зехтин, розова вода, етерични масла, кремове, шампоани, клеева тинктура, пробиотици, хранителни добавки и много други. За тези от вас, които не познават нашата фирма – ние държим на качеството, коректното отношение и имаме близо 30 години опит в производството на средства за автоматизация.