fbpx

Етикетираща машина STS808

Автоматично залепяне на етикети върху съдове с гладки стени

  • STS808-microcontroller
  • sts808-label-roll
  • sts808-button

Отлично приложение при следните съдове

STS808-wine-bottles

Стъклени бутилки

Машината STS808 отлично се справя с лепенето на етикети върху бутилки за вино, газирани напитки и други стоки, бутилирани във високи бутилки.
ВИДЕО
STS808-jar

Буркани

Подходяща е за лепене на етикети върху почти всички размери буркани като ограниченията са както следва: диаметър от 25 мм. до 160 мм. и дължина на съда от 80 мм. до 240 мм.
ВИДЕО
STS808-plastic-bottle

Пластмасови бутилки

STS 808 лепи без проблем етикети върху най-различен размер пластмасови бутилки
ВИДЕО
STS808-other-containers

Други Съдове

Единственото ограничение пред машината е гладкостта на стените на съда.
ВИДЕО
  • Етикетът на един продукт е важен колкото и съдържанието. Колкото е по-красив и ефектен, толкова по-добре се продава стоката. Казват, че оригиналният хартиен стикер е облеклото на продукта. Той е част от визията и стратегията, които превръщат всяка стока в добър рекламен продукт.

Технически характеристики

Подготовка за работа и настройка

  • sts808-setting-1
  • sts808-setting-2
  • sts808-setting-3

Първи стъпки


Избира се ориентацията на съда /ляво-дясно/ в зависимост от посоката на напечатаните етикети. Регулират се притискащият механизъм и опорният вал според диаметъра на съда. Настройват се ограничителите, така че съда да застане в средата на работното поле. Ролката с етикети се поставя на “Стойка ролка етикети”, така че етикетите да застанат срещу зоната за залепване. Положението се фиксира с двата магнитни ограничителя. Спирачката се позиционира в средата на ролката. Притискащият вал се “отключва” с преместване напред. Лентата с етикети се зарежда по приложената схема. Притискащият вал се “заключва”. Водачите на лентата с етикети се позиционират и фиксират до ръбовете, без да я притискат. Ултразвуковият датчик модел UDST87 се обучава първо на процеп (празно място без етикет) и после на самия етикет. Обучението става чрез задържане на бутон "teach" до светване на светодиода "Т".

Апликатор на етикети. Автоматизирайте се сега !

Етикетираща машина STS808 е произведена от фирма „СТС Електроникс“ ООД гр. Габрово. Предназначена е за малки и средни производствени процеси. Капацитетът на машината е между 400 – 650 бр./час. Бързодействието на лепене на етикети е в зависимост от бързината на оператора ( колко бързо слага и маха съдовете ), тъй като е полуавтоматична етикираща машина. Също така има значение и диаметъра на вашият съд. Колкото по – малък толкова по – малко време отнема лепенето. Необходимо условие е вашите етикети да бъдат разпечатани на ролка. Когато трябва да лепите лицев и гръбен етикет, трябва да ги разпечатате на една ролка в последователност лице-гръб или обратното. Кой етикет ще води може да се настройва ръчно от вас. Апликатора на етикети STS808 има едно ключово предимство пред своята конкуренция, а именно ултразвуковият датчик за отчитане на етикети. Благодарение на него вашата етикетираща машина може да работи с всички комбинации на етикет и основа дори прозрачен етикет на прозрачна основа. Датчикът е безконтактен, което води до 0% амортизация и висока прецизност. Също така това не ви ограничава и каква дебелина на етикет и основа ще използвате.

Апликатор на етикети STS808
Полуавтоматична машина за лепене на етикети

Произведената от нас етикираща машина е с малък размер, удобна за пренасяне и лека. Постарали сме се да вложим висококачествени материали и съставни части, за да може да получите един надежден продукт. Нашата машинка за етикети има 12 месеца гаранция от датата на закупуване и по всяко време с предварителна уговорка можем да направим обучение на място при нас. За изминалите години натрупахме портфолио, което може да разгледате и на нашата етикетираща машина се лепят продукти като бира, минерална вода, олио, зехтин, розова вода, етерични масла, кремове, шампоани, клеева тинктура, пробиотици, хранителни добавки и много други. За тези от вас, които не познават нашата фирма – ние държим на качеството, коректното отношение и имаме близо 30 години опит в производството на средства за автоматизация.