Автоматично залепяне на етикети върху съдове с гладки стени


STS808 - машината за лепене на етикети е предназначена за поставяне на един или два самозалепващи етикета върху цилиндрични съдове с различен диаметър, дължина и гладки стени.

  • Самозалепващи етикети
  • Лепене на етикети
  • Машина за лепене на самозалепващи етикети
  • Етикетирка
  • лепачка на етикети
  • Етикетираща машина
  • Етикетираща машина за буркани

Отлично приложение при следните съдове


Стъклени бутилки

Машината STS808 отлично се справя с лепенето на етикети върху бутилки за вино, газирани напитки и други стоки, бутилирани във високи бутилки.

Буркани

Подходяща е за лепене на етикети върху почти всички размери буркани като ограниченията са както следва: диаметър от 25 мм. до 160 мм. и дължина на съда от 80 мм. до 240 мм.

Пластмасови бутилки

STS 808 лепи без проблем етикети върху най-различен размер пластмасови бутилки

Други съдове

Единственото ограничение пред машината е гладкостта на стените на съда.

Етикетът на един продукт е важен колкото и съдържанието. Колкото е по-красив и ефектен, толкова по-добре се продава стоката. Казват, че оригиналният хартиен стикер е облеклото на продукта. Той е част от визията и стратегията, които превръщат всяка стока в добър рекламен продукт.


Технически характеристики

Диаметър на съда

от 25 мм..........до 160 мм.

Подготовка за работа и настройка


  • Апликатор на самозалепващи етикети
  • Етикетирка за самозалепващи етикети
  • Апликатор на етикети

Първи стъпки


Избира се ориентацията на съда /ляво-дясно/ в зависимост от посоката на напечатаните етикети. Регулират се притискащият механизъм и опорният вал според диаметъра на съда. Настройват се ограничителите, така че съда да застане в средата на работното поле. Ролката с етикети се поставя на “Стойка ролка етикети”, така че етикетите да застанат срещу зоната за залепване. Положението се фиксира с двата магнитни ограничителя. Спирачката се позиционира в средата на ролката. Притискащият вал се “отключва” с преместване напред. Лентата с етикети се зарежда по приложената схема. Притискащият вал се “заключва”. Водачите на лентата с етикети се позиционират и фиксират до ръбовете, без да я притискат


Цена на машината за един етикет 1950.00 лв. без ДДС.
Цена на машината за два етикета 2150.00 лв. без ДДС.
Цена на машината за един или два етикета 2300.00 лв. без ДДС.
Гаранционен срок 12 месеца от датата на закупуването.


Изпратете ни съобщение


Контакти

Позвънете сега ! +359 898 677 626

Машина за лепене на етикети

Нашата машина за лепене на етикети е предназначена за лепене на етикети върху цилиндрични съдове с гладки стени. Бързодействието на машината е между 350 – 550 броя на час. Машината е много лесна за настройка и има компактен размер. Посредством нея, лепенето на етикети става прецизно и бързо. Настройката на машината се осъществява чрез микроконтролер. Подаването на старт може да бъде чрез бутон ( на самата машина ) или чрез външен старт педал, благодарение на който и двете ръце на оператора са свободни. STS808 работи със самозалепващи хартиени, пластмасови и други етикети, които трябва предварително да бъдат разпечатани на ролка. Съдовете се поставят и махат ръчно. Машината има вграден брояч, благодарение на който може да следите етикетираните съдове.

Отчитането на етикета

Една от характерните особености на машината за лепене на етикети STS 808, е ултразвуковият датчик за отчитане на етикет. Този сензор е произведен също от нас и се отличава с изключителна бързина и надеждност. Възможностите на датчикът UDST87 са 1000 етикета в секунда, което е много над необходимото. За разлика от други полуавтоматични машини, благодарение на нашият ултразвуков датчик, може да използвате разнообразие от етикети и комбинация на етикети и основа. Отчитането на прозрачен етикети върху прозрачна основа или лъскави етикети също е възможно, което е предимство пред нашите конкуренти. Може да се възползвате от мобилното приложение, в което само въвеждате данните за вашите етикети и съд, а то пресмята параметрите, които трябва да въведете в машината.