fbpx

Сертификати

През 2002г. във фирмата е внедрена система за управление на качеството EN ISO 9001:2008-2017, която успешно функционира понастоящем. Сертификата е издаден от немската ТЮФ Норд. Спечелихме и работим по нови европейски програми за повишаване на конкурентоспособността на дружеството ни и покриване на международно признати стандарти в следствие на което доверието на нашите партньори се повиши още повече.

Компанията

„Базирана в град Габрово от 1990 година фирма „СТС Електроникс“ ООД е лидер в производството на средства за автоматизация за Югоизточна Европа. Основните сектори, в които сме специализирани са производството на безконтактни сензори и електронни устройства, а от две години насам сме производител и на полуавтоматични машини за лепене на етикети и машини за пълнене на течности. Портфолиото на фирмата съдържа индуктивни, оптични, магнитни, ултразвукови и капацитивни датчици, широка гама от електронни устройства като електронни таймери, програмируеми броячи, релета за време и много други специализирани устройства за автоматизация. Полуавтоматични машини за лепене на етикети върху цилиндрични буркани, бутилки, флакони и други съдове. Машини за лепене на етикети върху гладки повърхности и опаковки, било то картонени или флексопечатни. Екипът на „СТС Електроникс“ ООД е основно от инженери. Организационната структура е разделена в няколко отдела както следва: Продажби, Маркетинг, Производство, Склад и Металообработване.

Мисия

Мисията и визията на фирмата винаги са се стремяли към удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти, посредством развитие на технологичният парк, развитие на познанията на екипът ни като специалисти в областта на автоматизацията. От самото създаване инвестираме и мислим в посока подобряване на крайният продукт, достигащ до нашия клиент. Стараем се да произведем и продадем краен продукт, с високо качество, конкурентна цена, модерен дизайн и технология.

Страст към автоматизацията

За нашия екип автоматизацията и нейното производство винаги е била път към предизвикателството, любопитството и възможността за решаване на конструктивният проблем, който самите ние смятаме, че е в основата на това да бъдеш добър инженер. Работим с голяма част от индустрията и ежедневно срещаме различни трудности, които ни дават поле за развитие и усъвършенстване. В това намираме смисъл, страст и го правим добре. Доверете ни се !

STS808 панаир