fbpx
STS808 labeling machines
Бързодействие на етикетиращите машини
19.11.2019
STS guarantee period
Сервиз, гаранция и консултация.
19.11.2019
filling machine

Предназначение

Основната роля и функция, която изпълняват произвежданите от нас дозатори е пълнене/разфасоване и дозиране на вашият продукт на предварително зададени от оператора дози. В зависимост от вискозитета на продукта, обема на разфасовката и желаната производителност може да изберете от 4 различни машини. Това са: STS809 STS811G, STS812 и STS813G. дозатор

Видове

И четерите машини са отделни независими устройства, които са с малък размер, преносими и лесни за използване. Машините работят със зъбни или мембранни помпи, като тези които са със зъбни могат да дозират течности с голям вискозитет например кремообразни, шампоанообразни и други гъсти козметични или хранителни продукти. Машините с мембранни помпи са ориентирани към ниско вискозни течности, като олио, зехтин, вино, мицеларна и розова вода, алкохол и други редки течности.

При работата с редки течности се използва входящ маркуч с дължина около 1.5 м, който може да се постави в съда от където ще се всмуква. Нашият дозатор се използва в комплект с хром никелов съд (5 л.), в случайте когато дозирате много гъсти кремообразни и шампоанообразни течности.

Настройка

Машините се настройват по време и скорост. С други думи не избирате милилитри на дозиране (50, 100 , 200 мл.), а контролирате помпите по време и по скорост. Това дава възможност на нашите клиенти да използват една машина за няколко различни продукта и също така прецизна настройка. И четерите машини са с един и същ контролен панел и са идентични за работа.

Бързодействие

В зависимост от това дали дозирате гъсти или редки течности имаме 2 машини за дозиране на гъсти и две за дозиране на редки. По-големите и мощни машини съответно за гъсти и редки течности са с капацитет 10 л./мин. при вода, а по-малките са с капацитет 3.5 л./мин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *